concept

CONCEPT CK7070 CONCEPT 7x7 Multifunkční hrnec 7 WAYS FOR DAYS

Produkt 6 v 1: Fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev.

Původní cena: 2.300
Sleva: 0%
2.300 Kč
(1.901 bez DPH)
Kód produktu: 8594049737819
Obvykle skladem

skladem do tří až čtyř dnů, pokud je skladem u výrobce

ks
  • Základní informace
  • Podobné produkty
  • Soubory ke stažení
  • Multifunkční hrnec Concept CK 7070 7ways for 7 days.

  • Důvody, proč se rozhodnout právě pro multifunkční hrnec CK7070:

  • Nahradí funkce šesti spotřebičů najednou: Fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev, tzn. 6 v 1.

  • Ušetříte peníze za nákup mnoha spotřebičů.

  • Zabere mnohem méně místa.

  • Je vhodný i na chatu nebo chalupu.

  • Odolný povrch vnitřní nádoby umožňuje přípravu pokrmů s minimem tuku.

  • Každý den v týdnu můžete využít jiný způsob vaření.

  • Technické parametry:

  • Úsporný na prostor v kuchyni

  • Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce

  • Variabilní nastavení teploty

  • Skleněná poklice

  • Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem

  • Úchyty pro snadné přenášení

  • Nastavení teploty od 60 do 190°C

  • Objem olejové náplně: 1,5 -2l

  • Objem: 4l

  • Kontrolka termostatu

  • Protiskluzové nožičky

  • Příslušenství: fondue set 6 vidliček, koš na fritování, děrovaná naběračka, mřížka na vaření v páře

  • Rozměry nádoby: 275 x 275 x 95 mm (vxšxh)

  • Vnější rozměry: 350 x 335 x 235 mm (vxšxh)

  • Příkon: 1350 -1650 W

  • Multifunkční hrnec Concept 7x7 umožňuje 7 + 1 různých způsobů přípravy pokrmů

  • Doma nebo na chalupě v něm můžete

  • Smažit
  • Kdo by si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to, abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou…

  • Vařit
  • Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit.

  • Grilovat

  • Vařit v páře
  • Hrnec 7x7 je vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny.

  • Zapékat

  • Připravovat fondue
  • Jednoduše pozvolna rozpustíte suroviny v ohřívací nádobě a pomocí sady vidliček můžete konzumovat, ať už sladké varianty jako jahody v čokoládě nebo tradiční sýrové. Příklad receptu na klasické švýcarské sýrové fondue pro 4 osoby: Rozetřený stroužek česneku ohřejte v 250 ml suchého bílého vína. Přidejte nastrouhaný sýr ementál 300 g a gruyer 300 g (možno i jiné druhy sýrů dle chuti). Zakápněte šťávou z poloviny citrónu. Vše neustále promíchávejte, až se vytvoří hustá sýrová omáčka. V 60 ml třešňového likéru rozmíchejte lžíci kukuřičného škrobu, přidejte trochu pepře a muškátového oříšku, dejte do omáčky a promíchejte. Servírování: Kousky bílého pečiva na fondue vidličce namáčíme v omáčce.

  • Fritovat

  • Ohřívat

skladem

multifunkční hrnec CK9090 CONCEPT 9+1 Multifunkční hrnec s formou na bábovku

2999 Kč
skladem

vejcovar Vejcovar Guzzanti GZ 608

1093 Kč